Firmaet
sikker el W. Johansen

Firmaet


Den 1.august 1921 skrev William Johansen den første linie i regnskabsbogen for det, der startede som ”Brdr. Johansens Installationsforretning”.
Brdr. Johansen var Viggo og William Johansen men allerede næste år blev det til ”Elinstallatør W.Johansen”.Viggo Johansen fortsatte som ansat i firmaet hele sit liv.


William Johansen var udlært hos elinstallatør Meldgaard i Nykøbing F. og startede for sig selv i protest mod fagforeningsdiktatur og manglende bevægelighed på arbejdsmarkedet. Under hans ledelse voksede firmaet i de følgende år i takt med udbygningen af elforsyningen i området.

 

I 1932 købte han ejendommen Skolevej 8, som blev ombygget og udvidet flere gange indtil 1978, hvor firmaet flyttede til de nuværende lokaler på Skolevej 14.

 

I 1969 overtog sønnen Jørgen Johansen firmaet og drev det indtil omdannelsen til A/S i 1989.

I 1995 blev Stig Johansen direktør og har ejet firmaet siden 1999.

 

W. Johansen, Havdrup A/S har fulgt den traditionelle udvikling i branchen, hvor man i gamle dage spredte sig over hele spektret med detailbutik, hvidevarer og alle former for elinstallationer - til i dag, hvor elbranchens arbejdsområder er blevet så omfattende at specialisering er nødvendig.

 

Nu og her koncentrerer vi os om at passe vores store gruppe af faste kunder med


LYS - KRAFT - EDB-INSTALLATIONER


og udbygge vores ekspertise på automatiserings- og industriområdet.


Vi indsamler og sorterer alt affald og sørger for at det bliver miljørigtigt genbrugt eller bortskaffet.

 

I november 2016 udlejede vi en del af vores ejendom til Thorslev Automation ApS som laver software og styretavler til industrikunder. Vi samarbejder med Thorslev Automation ApS om totalløsninger.

 

Se www.thorslevautomation.dk